Onze praktijk

 

Onze modern ingerichte praktijk is gelegen nabij het winkelcentrum “de Hoge Meren”. Er is volop parkeergelegenheid. Wij zitten op de 1e verdieping, voorzien van een lift. U kunt bij ons terecht voor algemene tandheelkunde met zwaartepunten orthodontieimplantaat-protheses (“klik-protheses”), cosmetische tandheelkunde en mondhygiene.

Let wel: Wij zijn tandartsen met als grootste specialisatie orthodontie; wij zijn dus geen orthodontisten. Zowel tandartsen als orthodontisten mogen in Nederland orthodontie bedrijven zonder beperkingen. Ongeveer 40% van alle orthodontische behandelingen in Nederland worden door tandartsen uitgevoerd tegen 60% door orthodontisten.

In het pand zijn drie behandelkamers en een ruime wachtkamer.

Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties neem gerust contact met ons op!

Spelregels van onze praktijk

Probeer altijd op tijd te komen, zodoende kunnen we goed op tijd werken en voorkomen we onnodig wachten voor u en onnodige stress voor ons. Ziet u aankomen dat het niet gaat lukken op tijd te zijn, overleg dan even telefonisch hoe we daar het beste een oplossing voor kunnen vinden.

Bel minimaal 24 uur van te voren af wanneer een afspraak niet door kan gaan – niet tijdig afgezegde afspraken worden in rekening gebracht afhankelijk van de gereserveerde tijd.

In onze agendaplanning proberen we zo veel mogelijk afspraken buiten schooltijden te maken voor schoolgaande kinderen. Dat betekent dat de kortere afspraken (dat zijn meestal controles) buiten schooltijd plaatsvinden. Langere afspraken moeten daarom onder schooltijden worden gepland.

Bel ons als er iets aan een beugel mankeert (iets los of gebroken), wacht niet tot de volgende controle. Hebt u op korte termijn een controle afspraak bel dan toch even: wanneer we van te voren weten dat er meer werk moet worden gedaan dan alleen de controle dan plannen we dat zodat u niet hoeft terug te komen

Neem een tandenborstel mee wanneer een bezoek aan ons wordt gebracht, in onze praktijk is de mogelijkheid om te poetsen, we werken graag in een schone mond

Liefst niet meer dan 2 begeleiders meenemen in verband met de beperkte capaciteit van de wachtkamer

S.V.P. mobiele telefoons uitschakelen in de praktijk, het leidt ons af van ons werk

Tijdens lange ortho-behandelingen bij uw kind worden ouders verzocht in de wachtkamer plaats te nemen. Wij kunnen ons zo beter concentreren op ons werk en bevordert het contact met uw kind.

Eventuele klachten of grieven vernemen wij graag van u, we stellen het daarbij wel op prijs wanneer we daar met wederzijds respect en hoffelijkheid met u over kunnen spreken.